Koster Sportclub biedt u verschillende mogelijkheden om te werken naar een betere gezondheid

Dit kan zijn op het gebied van

fitness sportclub Delft

KRACHT

Kracht is één van de belangrijkste eigenschappen van het lichaam. Door de relatief inactieve maatschappij van tegenwoordig is kracht een steeds minder getrainde eigenschap van het lichaam.

Kracht opbouwen kan een doel op zich zijn om steeds sterker te worden maar kan ook een subdoel zijn wanneer je spiergroei wilt, wilt afvallen of aan sport ondersteunende training doet. Verschillende trainingsvormen helpen bij het ontwikkelen van kracht zoals kracht- en conditietraining, powerlifting en weightlifting.

Koster Sportclub

FITHEID

Fitheid behelst vaak de belastbaarheid van het lichaam. Hoe hoger de belastbaarheid van het lichaam, hoe meer het lichaam aan kan en hoe fitter je bent.

Om je fitheid te trainen is het verstandig om aan kracht- en conditietraining te doen waarbij je de focus legt op kracht, conditie, lenigheid, stabiliteit en coördinatie.

Koster Sportclub

REVALI
DEREN

Bij Kostersportclub kan je terecht om te revalideren van (sport)blessures en/of operaties.

Tijdens het revalideren wordt vaak gebruik gemaakt van krachtoefening om bijvoorbeeld een spier sterker te maken, de aansturing te verbeteren of de bewegingsuitslag te verbeteren.

Koster Sportclub

VOEDING &
GEWICHT
VERLIES

Het belangrijkste om te zorgen dat je gewicht verliest is een calorie tekort. Dit betekent dat je minder eet (energie binnenkrijgt) dan dat je lichaam gemiddeld aan voedsel per dag nodig heeft (energie verbruik).

Door het energie tekort moet je lichaam ergens anders energie vandaan halen: in het lichaam opgeslagen vet. Door aangepaste voeding te combineren met kracht- en conditietraining werk je op de meest efficiënte manier aan je lichaam. Om een zo goed mogelijk resultaat te behalen is het verstandig goed op de voeding te letten. Wij kunnen voor jouw een voedingsschemaop maat verzorgen, dit is in samenwerking met Yourlifechange.

Koster Sportclub

CARDIO
VASCULAIRE
TRAINING

Het doel van Conditie Training ook wel Cardio-Vasculiare training genoemd, is een constante hartslag aan te houden om zo de algehele conditie te verbeteren, te behouden en/of om vet te verbranden.

Bij Kostersportclubs richten we ons bv op interval conditie training om in korte tijd zoveel mogelijk energie te verbruiken maar ook om het sporten leuk te houden. Interval training kan door middel van talloze oefeningen en verschillend materiaal wat de variatie erin houdt. Interval training kan in groepen of individueel in de trainingshal.

Koster Sportclub

LEEFSTIJL
PREVENTIE

Het Orthomoleculaire Leefstijlbalans programma bestaat uit de pijlers: Voeding, Training, Stress en ontspanning deze factoren hebben allemaal invloed op onze algehele gezondheid.

Binnen dit programma wordt gezondheid bekeken vanuit het oogpunt van de hormoonhuishouding. In de denk- en handelswijze van het hormoonbalans programma wordt hormoonbalans als pijler voor uw vitaliteitsbeleving en gezondheid gezien. Dit in tegenstelling tot andere gezondheidsprogramma’s, waarbij vaak alleen wordt gelet op de inname van het aantal calorieën.

Het Leefstijlprogramma moet daarom ook niet gezien worden als een dieetprogramma. Diëten beperken namelijk in ernstige mate de energieopname van uw lichaam, waardoor u belangrijke bouwstoffen kwijt raakt. Juist door de gecombineerde aanpak (voeding, training en stressreductie) zorgt het programma dat het lichaam zelf de regie weer overneemt. Wanneer uw hormoonhuishouding in balans is, zult u merken dat u weer energie heeft en vitaal voelt. Wij doen dit in samenwerking met Yourlifechange.

Koster Sportclub

PERSONAL TRAINING & VOEDINGSSCHEMA’S

Personal training is een werkwijze waarbij je als sporter 1 op 1 werkt met een trainer. Je trainingsschema wordt specifiek op jouw behoeften afgestemd en je wordt tijdens het trainen persoonlijk begeleid. Heb je daarnaast behoefte aan een voedingsschema of (herstel)oefeningen voor thuis? Ook dat kan.

We kijken samen met jou naar de mogelijkheden om zo efficient mogelijk je doelen te halen. Dit is afhankelijk van jouw leefpatroon, sportervaring en de belastbaarheid van je lichaam.

Voor wie met zijn vriend(in), moeder, broer of buurvrouw wilt trainen, bieden we ook small group-trainingen aan.

Kom langs voor een intake of mail naar info@kostersportclubs.nl

Omdat wij graag zien dat er naast de PT ook zelfstandig getraind wordt, geven wij 50% korting op een regulier fitness abonnement wanneer u beide afneemt. We nodigen je daarom graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ja ik wil graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op om een afspraak te maken.

  Bel mij terugEmail mij terugBel of email mij terug

  PERSONAL TRAINING & VOEDINGSSCHEMA’S

  Losse PT

  €50

  Los voedingsschema

  €50

  4 lessen (€47,50/uur)

  €190

  8 lessen (€45/uur)

  €360

  12 lessen (€41,66/uur)

  €500

  Bij combineren:
  voedingsschema €30

  4 lessen + voedingsschema

  €220

  8 lessen + voedingsschema

  €390

  12 lessen + voedingsschema

  €530

  Bij een traject van 2x p.w. 10% extra korting

  STUDENTEN KORTING

  Abonnementen op fitness kunnen behoorlijk in de papieren lopen. Bij Koster Sportclub krijg je lekkere korting op je abonnement. Bekijk de tarieven in het menu en/of neem contact met ons op voor meer informatie.

  CONTACT

  BEDRIJFSFITNESS

  Voor bedrijven, instellingen en organisaties biedt Kostersportclubs de mogelijkheid voor bedrijfsfitness. Ervaar niet alleen de gezondheidsvoordelen voor je medewerkers en het bedrijf, maar ook het plezier en de teambuilding wat dit kan opleveren. Informeer naar de mogelijkheden of maak een afspraak.

  Wil je meer informatie over bedrijfsfitness? Meld je nu aan en wij nemen binnen 2 dagen contact met je op!

  Koster Sportclub

  Aanmelden!

  MEER REVIEWS

  fitness sportclub Delft

  review1-compressor “Ik ben in 3 maanden 14 kilo afgevallen, voel me geweldig!”
  – Busra Ihtiyar

  post2 “De sfeer bij Koster is geweldig, wij komen hier dan al ook meer dan 35 jaar!”
  – Familie van Halderen

  post2 “Alles wat ik nodig heb aan faciliteiten bij Koster. Daarom train ik er al jaren met plezier”
  – Alfio

  post2 “Samen met mijn man Henk en mijn zus Corrie zijn we al jaren trouw lid en sporten wij in de ochtend uurtjes. Heerlijke sfeer en fijn personeel!”
  – Annie