Daarom is er een Multi Vital Basissuppletie Set, met daarin de drie belangrijkste basissupplementen in een handige maandverpakking. Zo krijgt u elke dag alle vitaminen, mineralen en omega-3-vetzuren binnen in de best opneembare vorm.

Multi Vital Forte Actief

De makkelijk slikbare tabletten van Multi Vital Forte Actief leveren alle vitaminen en een breed spectrum aan mineralen voor dagelijks gebruik. Vitaminen C, B6, B12 en foliumzuur zijn in de actieve vorm, voor een extra hoge biologische beschikbaarheid. Dit betekent dat ze beter worden opgenomen door het lichaam en beter hun werk kunnen doen. Ook de organisch gebonden mineralen in deze multi worden extra goed opgenomen.

 

Omega-3 Forte MSC

De kleine softgelcapsules van Omega-3 Forte bevatten omega-3-visvetzuren in de natuurlijke triglyceridenvorm. Uit onderzoek blijkt dat deze vorm het best wordt opgenomen in het lichaam en daar het langst actief blijft. Wanneer je dagelijks minimaal 250 mg EPA en DHA  inneemt helpt dit bij tot de normale werking van het hart maar ook de instandhouding van de normale hersenfunctie en een normaal gezichtsvermogen. Bovendien is de gebruikte visolie afkomstig uit MSC-gecertificeerde duurzame visserij.

 

Vitamine D3 25 mcg/1000 IE

De kleine softgelcapules van Vitamine D3 25 mcg/1000IE leveren 25 microgram Vitamine D3. Vitamine D3 helpt bij het behoud van sterke botten en tanden, draagt bij aan normale calciumwaarden in het bloed, heeft een positieve invloed op het immuunsysteem, draagt bij aan het proces van celvernieuwing en zorgt voor sterkere spieren en meer spierkracht. In de winter maakt de mens onvoldoende vitamine D3 aan uit zonlicht. Ook de rest van het jaar is dit lastig omdat we vaak binnen zitten of ons beschermen tegen de zon.

 

Vier handige blisters in één maandverpakking

Dagelijks omega-3, vitamine D3 en multivitamine

Met extra goed opneembare vitaminen en mineralen

Makkelijk slikbaar en prettig in het gebruik

Gebruik: Tenzij anders aanbevolen 1 maal daags 1 tablet Multi Vital Forte Actief, 1 capsule Omega-3 Forte en 1 capsule Vitamine D3 tijdens of vlak na de maaltijd innemen.