ONS TEAM 2018-10-08T13:40:21+00:00

TRAIN MET DE BESTEN

Jan Koster
Jan KosterFitness instructeur | Personal Trainer
In 1966 – op 18-jarige leeftijd – begon Jan Koster met een Taekwondoclubje in Delft. Zo zorgde hij ervoor dat vanaf begin jaren zeventig van de vorige eeuw de Taekwondosport in Delft tot volle bloei kwam. Jan was meervoudig Nederlands kampioen en behaalde podium-plaatsen op Europese en Wereldkampioenschappen. Ook bracht hij vele nationale, Europese en wereldkampioenen voort. De heer Koster is een begrip in Delft en als grondlegger van de sport Taekwondo in Delft was hij ook verantwoordelijk voor het op een hoger niveau brengen van de Taekwondosport in Nederland.
Zijn sportieve inspanningen bleven echter niet beperkt tot Taekwondo. Het ging en gaat er bij hem vooral om iedereen aan het sporten te krijgen, specifieke doelgroepen in het bijzonder. Zoals ouderen, allochtone jongeren, allochtone vrouwen en verstandelijk gehandicapten. Voor wie het geld niet heeft, desnoods gratis. Hij trainde de Delftse politie in zelfverdedigingstechnieken en droeg bij aan de ontwikkeling van het Beweeg ABC voor basisschoolleerlingen, een test die de motorische en fysieke toestand van de jeugd in kaart helpt brengen. Men kan altijd een beroep op hem doen als er grote evenementen georganiseerd moeten worden. Hij stelt dan zijn locatie beschikbaar of zorgt voor gratis workshops.
Met bovengenoemde activiteiten heeft Jan laten zien al vele jaren in sportief en maatschappelijk opzicht zeer betrokken te zijn bij de sport Taekwondo in het algemeen en het belang van bewegen in het bijzonder.
Op zaterdag 14 november 2014 kreeg hij in Delfgauw van Burgemeester Francisca van Ravestein voor al zijn verdiensten een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt.
Gregory van Velse
Gregory van VelseFitness instructeur | Personal Trainer
Gregory van Velse werkt als fitness instructeur bij Koster Sportclub.
Vanwege zijn passie voor sport is hij in de fitnessbranche gaan werken. Na 3 jaar te hebben getraind in de sportschool en ervaring op te hebben gedaan, is hij zich meer gaan verdiepen in de theorie door middel van opleidingen in de fitness. hij heeft de opleidingen fitnesstrainer en personal trainer gevolgd en op dit moment is hij bezig zich te ontwikkelen tot fysiotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam.

Omdat hij zich altijd heel erg heeft geïnteresseerd in het menselijk lichaam, is hij zelf veel op zoek gegaan naar de gedachte achter bewegingen en oefeningen om zo zijn kennis naar doelgericht trainen te vergroten. Hierdoor kijkt hij altijd kritisch naar de oefeningen zodat we zo functioneel mogelijk te werk kunnen gaan.
Door de altijd fijne sfeer en de gezellige mensen in de sportschool, is hij gaan werken bij Koster Sportclubs.

Voor vragen over oefeningen, voeding en personal training kan je altijd bij hem terecht!

Marjolein Herbert
Marjolein HerbertFitness instructeur
Marjolein Herbert is 22 jaar en is ISSA gecertificeerd ‘’Master Trainer’’. Zij komt uit De Lier en wilde graag buiten het Westland werken, om de theorie die ze had geleerd in de praktijk te brengen. Vooral om veel te leren over het begeleiden van mensen op het gebied van fitness. Koster Sportclub biedt haar die mogelijkheid, vandaar dat ze hier nu sinds kort werkzaam is. Ze werkt hier als fitness instructeur, 2 dagen in de week.
Nadia Kohne
Nadia KohneFitness instructeur | Groepslessen
Nadia Kohne is geboren en getogen in Delft op 01-12-1986. Sinds jongs af aan is sporten haar passie en sinds 2006 heeft ze van haar passie haar werk gemaakt. Ze is werkzaam als fitnessinstructrice en groepslesinstructrice Pilates. Dit begon als bijbaan maar na het volgen van de opleiding “Sport en Bewegen” is Nadia fulltime werkzaam bij Koster Sportclub.

AKTIE T/M 31 OKTOBER 2018

1 maand gratis sporten bij 4 x personal training

KOSTER SPORTCLUB
INFO ZIE HOMEPAGE
Days
Hrs
Min
Sec

IEDERE DAG IS EEN MOGELIJKHEID

Koster Sportclub Fitness

WIJ ZIJN ER OM JE TE HELPEN MET JE TRAINING

Het team van Koster Sportclub is er dagelijks voor service, vragen, begeleiding en advies.

• Flexibel

• Body Building

• Conditie training

• Interval training