TRAIN MET DE BESTEN

fitness sportclub Delft
Pauline Huisman
Pauline HuismanEigenaar
Pauline Huisman is Lifestylecoach, Personal Trainer en Orthomoleculaire Therapeut en 20 jaar actief in het begeleiden van mensen. Ze richt zich op het geven van adviezen die betrekking hebben op de algehele gezondheid. Dit kan zijn op het gebied van voeding, gewichtsbeheersing, hormonale klachten, stressreductie, beweging en sport.
Door het geven van persoonlijke begeleiding, op maat gemaakte afslankprogramma’s, personal & small group trainingen begeleidt ze diverse doelgroepen naar een gezonde(re) levensstijl.

De snelheid in deze gejaagde wereld op het gebied van veranderingen in sport, voeding en coaching is enorm en ze blijft zichzelf daarom constant verder ontwikkelen door een brede variatie aan opleidingen, cursussen en clinics te volgen.

Gregory van Velse
Gregory van VelsePersonal Trainer | Fysiotherapeut
Gregory van Velse werkt als personal trainer en fysiotherapeut bij Koster Sportclub.
Vanwege zijn passie voor sport is hij in de fitnessbranche gaan werken. Na 3 jaar te hebben getraind in de sportschool en ervaring op te hebben gedaan, is hij zich meer gaan verdiepen in de theorie door middel van opleidingen in de fitness. hij heeft de opleidingen fitnesstrainer, personal trainer en fysiotherapeut gevolgd.

Omdat hij zich altijd heel erg heeft geïnteresseerd in het menselijk lichaam, is hij zelf veel op zoek gegaan naar de gedachte achter bewegingen en oefeningen om zo zijn kennis naar doelgericht trainen te vergroten. Hierdoor kijkt hij altijd kritisch naar de oefeningen zodat we zo functioneel mogelijk te werk kunnen gaan.
Door de altijd fijne sfeer en de gezellige mensen in de sportschool, is hij gaan werken bij Koster Sportclubs.

Voor vragen over oefeningen, voeding, fysiotherapie en personal training kan je altijd bij hem terecht!

Mathijs Melaard
Mathijs MelaardTrainer | Personal Trainer
Even voorstellen! Mathijs Melaard, trainer bij Koster Sportclub. Sinds zijn 15e heeft Mathijs een passie voor fitness en is daar nooit mee gestopt. Wat hij wilde gaan doen was voor hem altijd een raadsel. Totdat hij fitness ontdekte en mensen ging aansturen en coachen, toen ging er bij Mathijs een lichtje branden.

Ervaringen? Hij heeft de opleiding Lifestyle Sport en bewegen afgerond bij Roc Mondriaan, en heeft zijn Gladiator Workout diploma, Fitvak A en B gehaald. Zelf is hij nog elke dag bezig om nieuwe dingen te leren. Hij heeft de afgelopen 3 jaar bij 3 sportscholen stage gelopen, en daar mensen individueel of in groepen begeleid. Bij koster sportclub werkt hij nu al bijna 2 jaar.

Het helpen van mensen omtrent fitness en zijn kennis overbrengen doet hij met veel plezier. Dus of jij nou wilt afvallen, aankomen, fitter worden of simpelweg wilt blijven bewegen, stuur hem dan gerust een berichtje. Zo gaat hij jou helpen om de beste versie van jezelf te worden!

Djazz Schutterop
Djazz SchutteropTrainer
Djazz Schutterop is trainer bij Koster en is 22 jaar oud. Zijn hobby’s en passies zijn fitness, maar met name krachttraining en Powerliften. Hij heeft in 2021 zijn opleiding Lifestyle, Sport & Bewegen afgerond op het ROC Mondriaan te Delft. Ook heeft hij dat jaar zijn Fitness A en B certificaten behaald en sindsdien is hij gecertificeerd personal trainer. Zijn doel is om mensen te helpen hun doelen te bereiken op de leukste en veiligste manier! Dus wil jij spiermassa opbouwen, of sterker worden? Dan zit je bij Djazz goed!

Jan Koster
Jan KosterFitness instructeur
In 1966 – op 18-jarige leeftijd – begon Jan Koster met een Taekwondoclubje in Delft. Zo zorgde hij ervoor dat vanaf begin jaren zeventig van de vorige eeuw de Taekwondosport in Delft tot volle bloei kwam. Jan was meervoudig Nederlands kampioen en behaalde podium-plaatsen op Europese en Wereldkampioenschappen. Ook bracht hij vele nationale, Europese en wereldkampioenen voort. De heer Koster is een begrip in Delft en als grondlegger van de sport Taekwondo in Delft was hij ook verantwoordelijk voor het op een hoger niveau brengen van de Taekwondosport in Nederland.
Zijn sportieve inspanningen bleven echter niet beperkt tot Taekwondo. Het ging en gaat er bij hem vooral om iedereen aan het sporten te krijgen, specifieke doelgroepen in het bijzonder. Zoals ouderen, allochtone jongeren, allochtone vrouwen en verstandelijk gehandicapten. Voor wie het geld niet heeft, desnoods gratis. Hij trainde de Delftse politie in zelfverdedigingstechnieken en droeg bij aan de ontwikkeling van het Beweeg ABC voor basisschoolleerlingen, een test die de motorische en fysieke toestand van de jeugd in kaart helpt brengen. Men kan altijd een beroep op hem doen als er grote evenementen georganiseerd moeten worden. Hij stelt dan zijn locatie beschikbaar of zorgt voor gratis workshops.
Met bovengenoemde activiteiten heeft Jan laten zien al vele jaren in sportief en maatschappelijk opzicht zeer betrokken te zijn bij de sport Taekwondo in het algemeen en het belang van bewegen in het bijzonder.
Op zaterdag 14 november 2014 kreeg hij in Delfgauw van Burgemeester Francisca van Ravestein voor al zijn verdiensten een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt.

Kom Trainen Bij Koster

Voor vragen en informatie, stuur ons een bericht

CONTACT