UITSTEKENDE FACILITEITEN

fitness sportclub Delft

Koster Sportclub is al jaren een begrip in Delft en is de plek waar veel Delftenaren met plezier trainen tegen betaalbare prijzen. (Jan) Koster Sportclub staat bekend om zijn klantgerichtheid en zijn persoonlijke- en resultaatgerichte benadering. De sportclub is voorzien van airco, heeft een sauna, een lichaamsanalyse meter en zijn voor leden gratis! Koffie & thee tegen een kleine vergoeding.

KWALITEIT, GEZELLIGHEID & HYGIËNE

fitness sportclub Delft
Koster Delft Fitness

Koster Sportclub

Koster Sportclub staat bekend om haar gezellige, ongedwongen sfeer en de persoonlijke begeleiding door het personeel. Dagelijks streven wij er naar deze kenmerken te waarborgen vanuit de drie pijlers:

  • Kwaliteit

  • Gezelligheid

  • Hygiëne

Wat we bieden

Bij Koster Sportclub vindt u alles om te werken aan uw gezondheid en om een betere lichaamsconditie (cardio) op te bouwen en alle spiergroepen (kracht) te trainen.
Door de aanwezigheid en begeleiding van onze vakbekwame fitnessinstructeurs bent u verzekerd van een verantwoorde training met behulp van uw persoonlijke trainingsschema. De basis hiervoor is het intake gesprek en een fittest, waarin o.a. uw BMI, vetpercentage en metabolische leeftijd worden gemeten. Verder bespreken we uw specifieke wensen en doelstellingen.
Na de test volgt de eerste training waarin u met één van onze instructeurs samen uw persoonlijke trainingsschema doorloopt zodat u vervolgens zelf op een verantwoorde manier aan de slag kan gaan.

SCHRIJF JE VANDAAG IN!