UITSTEKENDE FACILITEITEN

fitness sportclub Delft

Jan Koster Sportclub is al jaren een begrip in Delft en is de plek waar veel Delftenaren met plezier trainen tegen betaalbare prijzen. (Jan) Koster Sportclub staat bekend om zijn klantgerichtheid en zijn persoonlijke- en resultaatgerichte benadering. De sportclub is voorzien van airco, heeft een sauna, een lichaamsanalyse meter en zijn voor leden gratis! Koffie & thee tegen een kleine vergoeding.

PIJLERS: KWALITEIT, GEZELLIGHEID & HYGIËNE

fitness sportclub Delft
Koster Delft Fitness

Koster Sportclub

Koster Sportclub staat bekend om haar gezellige, ongedwongen sfeer en de persoonlijke begeleiding door het personeel. Dagelijks streven wij er naar deze kenmerken te waarborgen vanuit de drie pijlers:

  • Kwaliteit

  • Gezelligheid

  • Hygiëne

Wat we bieden

Bij Koster Sportclub vindt u alles om te werken aan uw gezondheid en om een betere lichaamsconditie (cardio) op te bouwen en alle spiergroepen (kracht) te trainen.
Door de aanwezigheid en begeleiding van onze vakbekwame fitnessinstructeurs bent u verzekerd van een verantwoorde training met behulp van uw persoonlijke trainingsschema. De basis hiervoor is het intake gesprek en een fittest, waarin o.a. uw BMI, vetpercentage en metabolische leeftijd worden gemeten. Verder bespreken we uw specifieke wensen en doelstellingen.
Na de test volgt de eerste training waarin u met één van onze instructeurs samen uw persoonlijke trainingsschema doorloopt zodat u vervolgens zelf op een verantwoorde manier aan de slag kan gaan.

Een trainingsadvies moet dan ook persoonlijk zijn, afgestemd op je belastbaarheid en rekening houdend met onder andere de volgende punten:

Onze huidige voeding is ver weg te zoeken van de voeding die onze voorouders aten. Eén gevolg daarvan is dat hormonen uit balans raken. Kies daarom in de supermarkt voor voeding die aan de wetten van de oertijd voldoen. Dus zoveel mogelijk onbewerkt en vers!

Hou een doel voor ogen, wat zou je gewenste eindresultaat moeten zijn en wat wil je bereiken? Zet een datum bij je einddoel en zorg ook voor tussendoelen die je stap voor stap kunt halen. Uiteraard kan ons personeel je daarbij helpen met een stappenplan en schema.

Tijdens je leven veranderd de belastbaarheid van je lichaam. Wanneer je 20 bent kan je lichaam meer aan dan als je 40 bent. Onze ervaren fitness instructeurs kunnen je belastbaarheid testen en houden rekening met je dagelijkse activiteiten en je beroep.

De mate waarin men stress ervaart heeft invloed op de hormoonhuishouding en daarmee op het functioneren van het hele lichaam. Stress kan zowel positief als negatief ervaren worden. Een beetje stress kan positief zijn en houdt ons alert. Wanneer stress langdurig is heeft dit een negatieve invloed op onze hormoonhuishouding.

Als iets leuk is dan kan je niet wachten om datgene te gaan doen. Dat geldt uiteraard ook voor training en beweging. Zo bereik je makkelijker je doelen.

Ons lichaam herkent alleen natuurlijke, onbewerkte voeding. Dus geen geraffineerde bewerkte voeding en dit werkt het beste voor je lichaam, dus ook voor je hormoonhuishouding. Natuurlijke voeding eten valt in onze Westerse samenleving niet altijd mee, de verleidingen liggen overal op de loer. Vooral suikers, verkeerde vetten en bewerkt voedsel zijn een enorme verstoorder van je hormoonbalans.

Tijdens je leven veranderd de belastbaarheid van je lichaam. Wanneer je 20 bent kan je lichaam meer aan dan als je 40 bent. Onze ervaren fitness instructeurs kunnen je belastbaarheid en conditie testen en houden rekening met je dagelijkse activiteiten en je beroep.

DE SAUNA BIJ KOSTER SPORTCLUB

Waarom is de sauna goed voor je? …..lees verder

 

WARME DRANKEN BIJ KOSTER SPORTCLUB

De warme dranken koffie en  thee zijn tegen een kleine vergoeding verkrijgbaar ….lees verder

FUNCTIONELE TRAININGSRUIMTE BIJ KOSTER SPORTCLUB

Koster Sportclub heeft een aparte trainingsruimte waar je functionele oefeningen kan doen, daarnaast wordt deze zaal gebruikt voor onder andere groepslessen …..lees verder

LICHAAMSANALYSE BIJ KOSTER SPORTCLUB

Met behulp van de Body Composition Analyzer van Tanita kunnen wij een lichaamanalyse doen ….lees verder

VOEDINGSSUPPLEMENTEN BIJ KOSTER SPORTCLUB

Bij Koster Sportclub kan je diverse voedingssupplementen kopen en bestellen ….lees meer

DE BALIE EN BAR BIJ KOSTER SPORTCLUB

Voor al je vragen en een drankje bestellen kan je bij de balie & bar terecht ….lees meer

“ Some people want it to happen,  some wish it would happen, others make it happen. ”

QUOTE • MICHAEL JORDAN
SCHRIJF JE VANDAAG IN!

Bereik Je Fitness Doelen

Neem een abonnement bij Koster Sportclub en werk aan je gezondheid, fitheid en conditie

AANMELDEN