Reserveren 27+ 2021-03-24T18:02:10+01:00

BEKIJK SVP DE RECENTE MEDEDELINGEN OP DE HOMEPAGE!

NU OOK BUITENSPORTEN VOOR 27+ JAAR!

Beste Sporter

Vanaf maandag 21 maart kan er voor mensen VANAF 27 jaar weer gesport worden bij Koster. Dit zal (gedeeltelijk overdekt+begeleiding van instructeur) in de buitenlucht kunnen op de binnenplaats van de sportschool.

Het is voor ons op het moment improviseren en anticiperen. Blijf de website en onze Facebook pagina bezoeken voor updates. Bv bij heel slecht weer zijn we waarschijnlijk gesloten. Wij dienen ons nog steeds aan de overheidsmaatregelen te houden en wij hopen voor iedereen straks weer toegankelijk te zijn.

Er kan door leden vanaf 27 jaar via onze website gereserveerd worden en er is plek voor 8 mensen per uur (55 minuten). (Vol=vol!)

De uren zijn als volgt en gelden voor maandag t/m vrijdag:

15.00-15.55,

16.00-16.55,

17.00-17.55,

18.00-18.55.

Er kan 1 uur per dag (55 minuten), p.p, gereserveerd worden om 55 minuten te sporten en 5 minuten om het sportterrein te verlaten voor de volgende sporters. Let op! Graag ook maximaal 5 minuten van te voren aanwezig (dus niet eerder!).

Bij niet afmelden of herhaaldelijk op het laatste moment afmelden, kan er niet meer gereserveerd worden. Wij willen hiermee voorkomen dat we mensen naar huis moeten sturen en hopen op uw begrip voor deze keuze. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u een e-mail sturen naar info@kostersportclub.nl

Met vriendelijke groet,

Team Kostersportclub

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Versturen