RESERVEREN 2021-02-25T20:14:06+01:00

Beste Sporter

Voor mensen tot 27 jaar kan er weer gesport worden bij Koster. Dit zal in de buitenlucht kunnen op de binnenplaats van de sportschool. Het is voor ons op het moment improviseren en anticiperen. Blijf de website en onze Facebook pagina bezoeken voor updates. Bv bij heel slecht weer zijn we waarschijnlijk gesloten. Wij dienen ons nog steeds aan de overheidsmaatregelen te houden en wij hopen voor iedereen straks weer toegankelijk te zijn.

Er kan door leden tot 27 jaar via onze website gereserveerd worden en er is plek voor 20 mensen per uur..

De uren zijn als volgt en gelden voor maandag t/m vrijdag:

15.00-16.00,

16.00-17.00,

17.00-18.00,

18.00-19.00,

19.00-20.00.

Er kan 1 uur per dag, p.p, gereserveerd worden. Let op! Graag maximaal 5 minuten van te voren aanwezig (dus niet eerder!). Bij niet afmelden of herhaaldelijk op het laatste moment afmelden, kan er niet meer gereserveerd worden.

Wij willen hiermee voorkomen dat we mensen naar huis moeten sturen en hopen op uw begrip voor deze keuze. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u een e-mail sturen naar info@kostersportclub.nl

Met vriendelijke groet, Team Kostersportclub

Protocol-Verantwoord-Sporten-NL-Actief >>>> bekijk PDF

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Versturen

Lees nog even wat hygiëne en spelregels door...

regels sporters koster